fbpx

"Onderweg naar huis kreeg ik al een telefoontje dat ik de baan had, inmiddels zijn we ruim 17 jaar verder"

servicemonteur Rob

Als klein jongetje was ik al bezig met techniek

Ik knutselde met draadjes, probeerde van alles en wist toen eigenlijk al ‘ik wil iets met techniek’. Na mijn opleiding LTS heb ik verschillende banen gehad als monteur. Toch was ik altijd vrij snel uitgekeken. Mijn spanningsboog is kort, dat hielp niet mee. Toen ik weer eens half op zoek was naar iets anders, kwam mijn vrouw een advertentie tegen van Besam inmiddels ASSA ABLOY. Hoewel ik twijfelde, gaf mijn vrouw me het zetje dat ik nodig had. 3 gesprekken later was ik overtuigd. Dus toen ik onderweg naar huis in de trein al een belletje kreeg dat ook ASSA het wel zag zitten, ben ik het gewoon gaan doen.

 

Zelfs na 16 jaar is er nog van alles mogelijk

Na 16 jaar als allround servicemonteur te hebben gewerkt, ben ik mezelf de afgelopen 1,5 jaar gaan specialiseren op roterende deuren. Je zou zeggen dat je na 16 jaar alles toch wel weet van die automatische deuren maar niets is minder waar! Het werk blijft afwisselend, ik ben veel onderweg maar heb ook veel contact met collega’s. Mijn collega’s maken echt het verschil voor mij. We zijn er voor elkaar, weten hoe het ‘echt’ met elkaar gaat en werken echt samen.

Helaas ben ik een klein jaar geleden uitgevallen door ziekte. Een zware, persoonlijke periode waarin ik me ontzettend gesteund voelde door mijn werkgever. Inmiddels ben ik begonnen aan mijn re-integratie en koester ik elke werkdag. Nu werken ineens niet meer zo vanzelfsprekend voor me is, ben ik des te dankbaarder dat het weer kan.

Welke deur ik naar de toekomst ga openen?

Dat de toekomst onzeker is, heb ik het afgelopen jaar wel geleerd. Op dit moment wil ik dan ook niets liever dan mijn werk weer kunnen doen zoals ik altijd deed. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik deze ruimte ook krijg en nog lang niet uitgeleerd ben!

Dit is Rob

 • 49 jaar
 • gek op zijn vrouw en 2 kinderen
 • ziet iedere werkdag als een cadeautje
 • wandelt graag en beweegt om zijn conditie op peil te houden
 • werkt fulltime als servicemonteur roterende deuren, regio Noord-Oost

Mijn collega worden?

Ik wil

nooit meer zonder…

 • de zelfstandigheid in mijn werk
 • het vertrouwen dat ik krijg om dingen zelf op te lossen en dingen op mijn eigen manier te doen
 • betrokkenheid van collega’s: je wordt niet vergeten, zelfs niet als je langdurig ziek bent

Dit kun je verwachten als servicemonteur

Net als Rob servicemonteur worden? Tof! Dan helpen wij je om de beste monteur te worden die in jou schuilt. En verder krijg je:

 • vrijheid om zelfstandig te werken
 • een super tof team als achtervang
 • de ruimte om jezelf breed te ontwikkelen
 • een goed salaris
 • 40 vrije dagen
 • een vet pensioen
 • je eigen bus en het beste gereedschap

Nog geen techneut, maar wel de techniek in?

Ook dan zoeken we jou! We hebben uitgebreide opleidingsprogramma’s die jou binnen no-time aan het werk hebben (ook als je nog geen ervaring hebt!). Vervolgens blijf je je ontwikkelen ‘on-the-job’ en kies je zelf welke aanvullende trainingen je graag wil doen.

Overtuigd dat jouw toekomst hier begint? Open die deur! En neem contact op met Rowin.

Toch even vacatures checken?

Liever eerst oriënteren? Kijk dan tussen onze vacatures. Ze geven je een goede indruk van de verschillende banen die we bieden en in welke regio’s we mensen zoeken.

Hou je wel in het achterhoofd dat jouw ideale baan hier misschien niet tussen staat maar wel ‘gemaakt’ kan worden?

Technisch specialist tourniquetdeuren

Technisch specialist tourniquetdeuren

Ben je proactief en is geen technisch probleem voor jou te gek?

Bekijk en solliciteer

Voorman/vrouw installatiemonteurs

Voorman/vrouw installatiemonteurs

Je beseft het misschien niet altijd, maar dagelijks kom jij onze deuren tegen. Wanneer je naar de supermarkt, het ziekenhuis of het tankstation gaat, stap jij door een deur die automatisch opengaat.

Bekijk en solliciteer

Servicemedewerker

Servicemedewerker

Ben jij de steunpilaar voor onze belangrijkste klanten en krijg jij er energie van als alle administratieve processen soepel verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk en solliciteer

Servicemonteur

Servicemonteur

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor alle automatische schuifdeuren, draaideuren en roterende deuren in jouw regio.

Bekijk en solliciteer

×