fbpx

Toch nog vragen?

Geen probleem, we beantwoorden ze graag. Je zet immers niet zomaar de stap naar een nieuwe baan. Stuur ons een berichtje of check eerst even de veelgestelde vragen.

Misschien is je vraag eerder al gesteld?

Ik heb geen technische achtergrond maar het lijkt me wel heel leuk, kan ik bij jullie komen werken?

Jazeker! Wij bieden je alle ruimte om je technische skills te ontwikkelen, bijvoorbeeld als servicemonteur.

Hebben jullie een thuiswerkregeling?

Jazeker! Hoewel we het heel erg gezellig vinden als je op ons kantoor in Ede bent, heeft iedereen bij ons de kans om (af en toe) vanuit huis te werken. Afhankelijk van je functie werk je standaard vanuit huis (bijvoorbeeld als je werkt als projectleider) of heb je de ruimte om bijvoorbeeld twee dagen vanuit huis te werken (bij een 40-urige werkweek).

Kan ik ook 4 dagen bij jullie werken als monteur?

Hoewel wij de voorkeur geven aan monteurs die 40-uur werken, denken we graag met je mee als dit niet haalbaar is. Hou trouwens ook in je achterhoofd dat je bij ons standaard 40 vrije dagen hebt, daarmee heb je de ruimte om regelmatiger een dag vrij te nemen als je je aandacht thuis nodig hebt.

Ik ken ASSA ABLOY Entrance Systems helemaal niet als werkgever en deuren klinken saai. Kan ik bij jullie toch (technisch) uitgedaagd worden?

Ja, maar echt! We werken met de nieuwste technieken, innovatie zit in ons DNA en geen deur is hetzelfde. Daarnaast werken wij regelmatig aan grote projecten. Denk daarbij aan ziekenhuizen waar we wel 100 deuren installeren. Of juist complexe projecten waar we toegangspoortjes installeren in combinatie met tourniquetdeuren en verschillende draaideurautomaten. Daarnaast zijn we onderdeel van een grote, internationale organisatie waardoor ook internationaal veel doorgroeimogelijkheden zijn.

Er zijn veel vacatures in de techniek, waarom zou ik voor jullie kiezen?

Bij ons krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Met op maat gemaakte opleidingsprogramma’s, excellente secundaire arbeidsvoorwaarden en vooral een heel erg leuk team, zijn wij een top werkgever :).

Kan ik bij jullie echt zonder cv solliciteren of is er een addertje?

Ja, dit kan echt. Wij willen jou leren kennen en van jou horen wat je ambities zijn. Dan kijken wij graag met jou of we jou kunnen helpen deze ambities waar te maken. Toch je cv meesturen, gewoon omdat je trots bent op alles wat je al gedaan hebt? Feel free! Het geeft ons ook een stukje houvast.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Meer informatie over de sollicitatieprocedure vind je hier.
Ik zag vacatures op assaabloyentrance.com/careers zijn dit dezelfde als op deze website?

Op onze corporate website vind je de vacatures binnen heel Nederland. Hier staan onze vacatures op maar ook de vacatures van onze vestigingen in Heerhugowaard en Raamsdonksveer. Onze vacatures herken je aan de toevoeging ‘LZ Ede’.

×