fbpx

Wij zoeken mensen, geen cv’s

Succes valt of staat met de juiste mensen. Dat weten wij als geen ander. Het gaat om collegialiteit, samen vallen en opstaan om met plezier tot de juiste resultaten te komen. Dat doen wij met mensen die bij ons passen. Mensen die aanpakken, zichzelf zijn, fouten durven te maken en klantgericht zijn.

Persoonlijkheid voorop

Nieuwe collega’s kiezen wij op persoonlijkheid en motivatie. Niet op opleidingsniveau of werkervaring. Zo hebben wij een ex-machinist, ex-buschauffeur, ex-kapster en oud-voetbaltrainer in dienst. Wat ze gemeen hebben? Enthousiasme en de zin om nieuwe dingen te leren.

 

Gelukkige werknemers, daar gaan we voor

Wij willen mensen helpen het beste uit zichzelf te halen, want iedereen is waardevol. Een inclusieve werkvloer zorgt ervoor dat onze werknemers kunnen doen waar zij het beste in zijn. Dat is goed voor het bedrijf, maar ook voor de eigenwaarde en geluk van onze werknemers.

Ons enthousiaste HR-team staat voor je klaar!

vlnr: Niels, Denise, Vanessa, Sabine, Rowin, Marloes en Sam.

Vertel ons waar jij energie van krijgt en wat jij nodig hebt om te knallen. Dan bepalen we samen waar jij het beste op je plek zit.

Kernwaarden te corporate?

Tja, dat snappen wij. Maar we hebben ze toch. Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers de kernwaarden kennen en zich er vooral comfortabel bij voelen.

Ze zeggen veel over wie wij zijn en hoe we met elkaar omgaan. Dus doe er je voordeel mee, en probeer te bepalen of jij je comfortabel voelt bij onze kernwaarden!

Ondernemerschap

Wij hebben vertrouwen in onze mensen en geloven dat onze collega’s geweldige dingen kunnen bereiken. Je krijgt dan ook veel verantwoordelijkheid en de ruimte om jouw ideeën uit te voeren. Fouten zijn er om gemaakt te worden. Alleen zo groeien we samen naar ongekende hoogtes.

Innovatie

Wij durven te veranderen, maar echt. Door de nieuwste technieken in te zetten, dwingen we onszelf om voortdurend te ontwikkelen. Ook jij omarmt de onzekerheid die verandering met zich meebrengt en bent niet bang om moeilijke beslissingen te nemen. Zo zorgen we er samen voor dat we ook morgen alles doen om bij te dragen aan een betere wereld. Saai? Dat is het nooit!

 

Integriteit

We komen op voor wat goed is en houden ons aan ons woord, altijd. We zorgen voor een veilige en respectvolle werkomgeving die jou de vrijheid geeft om jezelf te zijn. Je durft je altijd uit te spreken, bent to the point en neemt je verantwoordelijkheid. Resultaten doen ertoe bij ons, titels of achtergronden niet.

Onze

business

Genoeg over onze mensen. Als je het tot hier hebt gered, wil je vast ook weten wat we dan precies doen en welke kansen er zijn. ASSA ABLOY Entrance Systems is de wereldwijde leider op het gebied van toegangsoplossingen. Denk daarbij aan automatische schuifdeuren, draaideuren of toegangspoortjes. Vanuit Ede bedienen wij heel Nederland met onze automatische deuren voor personenverkeer. Dit doen wij met ongeveer 285 collega’s die actief zijn in verschillende regio’s.

Met onze vestiging in Ede zijn we onderdeel van een wereldwijd team van zo’n 15.000 mensen die actief zijn in meer dan 100 landen. Ook internationaal liggen er dus volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.

×