fbpx

"Wil je bij een hippe corporate werken? Think again! ASSA is misschien niet zo sexy maar wel een waanzinnige werkgever!"

Matthijs rolde als vanzelfsprekend in het internationale management traineeship

Tijdens mijn studie Commerciële Economie in Arnhem kwam ik bij ASSA ABLOY Entrance Systems terecht. Ik deed mijn afstudeerstage officieel voor de vestiging in Heerhugowaard maar zat veel op het kantoor in Ede. Dat was immers een stuk beter te bereizen vanuit Nijmegen waar ik destijds woonde. Hoewel ik altijd affiniteit met techniek heb gehad, kende ik ASSA ABLOY niet. Maar na 6 maanden afstuderen was ik verkocht.

Ik deelde mijn werkplek met twee doorgewinterde collega’s. Zij wisten mij lekker te pushen om het maximale uit mezelf te halen en vooral alle kansen binnen de organisatie te zien. Na mijn opleiding startte ik dan ook voor 6 maanden als commercieel medewerker. Eigenlijk om te kunnen sparen voor mijn wereldreis maar uiteindelijk ook om verknocht te raken aan de organisatie in Ede. Die reis kwam er en was onvergetelijk. Daarna rolde ik het internationale management traineeship in. Een programma van 2 jaar waarvan ik 6 maanden in Zweden en 6 maanden in Oostenrijk werkte als projectmanager.

 

Zoveel geleerd en alles is zo goed geregeld

Als projectmanager naar een land gaan waar je de taal niet spreekt, is al leerzaam op zich. Maar met alle aanvullende trainingen en begeleiding die ik tijdens mijn traineeship kreeg, heb ik een onvergetelijk begin van mijn carrière gemaakt. Ik vond het ontzettend gaaf om mee te werken aan projecten die later het voorbeeld werden voor heel Europa. Daarnaast is alles ook gewoon super goed geregeld. Eigenlijk precies zoals je verwacht van die grote, sexy corporate ‘waar je denkt te willen werken’. Ik ben dan ook super blij dat ik bij ASSA ABLOY terecht ben gekomen.

 

Waar mijn dichte deur staat? Geen idee maar ik blijf deuren open gooien

Als mid market accountmanager ben ik commercieel verantwoordelijk voor de klanten in mijn regio. Ik bezoek mijn klanten regelmatig en vertel ze over ontwikkelingen op het gebied van automatische deuren. De vrijheid en zelfstandigheid die ik heb in mijn rol is fantastisch. En wat is er nou mooier dan steeds weer interessante mensen ontmoeten en mooie opdrachten binnenhalen voor onze organisatie?

Hoe mijn toekomst eruit ziet weet ik gelukkig nog niet. Ik leef heel erg in het nu en probeer van iedere dag een feestje te maken. Hier krijg ik de ruimte en de begeleiding die ik daarbij nodig heb. 1 ding weet ik wel: ik hoop ooit mijn kennis en ervaring over te dragen in een managementfunctie, misschien wel internationaal. Tot die tijd wil ik vooral de beste worden in mijn vak. En dan moet je met je klauwen in de modder, dat kan hier.

Dit is Matthijs

 • 27 jaar
 • woont samen in Arnhem
 • reiziger
 • houdt van alle balsporten
 • wordt de beste commerciële doornerd die in hem zit

Mijn collega worden?

Ik wil

nooit meer zonder…

 • het vertrouwen dat ik krijg
 • de ondersteuning om mijn eigen pad te vinden, ook internationaal
 • de gezonde druk om te presteren, zo haal ik namelijk het beste uit mezelf
 • de stabiliteit en goede voorwaarden
 • een gezellige borrel met collega’s of lekker samen sporten

Dit kun je verwachten als mid market accountmanager

Net als Matthijs accountmanager worden? Tof! Dan helpen wij je om de beste accountmanager te worden die in jou schuilt. En verder krijg je natuurlijk:

 • de vrijheid om je eigen tijd in te delen
 • de mogelijkheid om aan te haken bij het internationale management traineeship
 • jouw eigen ontwikkelplan
 • een goed salaris
 • 40 vrije dagen
 • een vet pensioen
 • een leuke werkplek
 • de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Starter met grote ambities? Ga voor ons internationale management traineeship

Tijdens ons traineeship krijg je de kans om op verschillende, internationale ASSA ABLOY Entrance Systems vestigingen te werken. Uiteraard in verschillende rollen zodat jij kunt proeven aan verschillende disciplines binnen onze organisatie. Zo kun je er al werkend achter komen waar jouw kwaliteiten en interesses liggen en waar jij het beste tot je recht komt. Je leert natuurlijk veel on-the-job maar jouw kennis wordt ook verder aangevuld met de nodige trainingen in de richting die helpt om jouw ambities te realiseren.

Overtuigd dat jouw toekomst hier begint? Open die deur! En neem contact op met Rowin via het contactformulier.

Toch even vacatures checken?

Liever eerst oriënteren? Kijk dan tussen onze vacatures. Ze geven je een goede indruk van de verschillende banen die we bieden en in welke regio’s we mensen zoeken.

Hou je wel in het achterhoofd dat jouw ideale baan hier misschien niet tussen staat maar wel ‘gemaakt’ kan worden?

Installatiemonteur roterende deuren

Je krijgt als specialisme roterende deuren (bijvoorbeeld carrousels en tourniquets) en beveiligde toegangspoorten/toegangshekken

Bekijk en solliciteer

Management Trainee

Als management trainee wordt je internationaal opgeleid en klaargestoomd voor een management positie.

Bekijk en solliciteer

Marketing en Communicatie Stagiair

Marketing en Communicatie Stagiair

Als Marketing & Communicatie stagiaire maak je deel uit van een wereldwijde organisatie. Je werkt samen met collega's over de hele wereld en krijgt dus de mogelijkheid om jouw vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen in een internationale omgeving.

Bekijk en solliciteer

Servicemonteur

Servicemonteur

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor alle automatische schuifdeuren, draaideuren en roterende deuren in jouw regio.

Bekijk en solliciteer

×