fbpx

"Ik mag proeven aan alle facetten van het HR-vak, precies wat ik nodig heb als starter!"

Sabine overwoog verschillende bedrijven als starter maar vond nergens wat ze binnen ASSA ABLOY vond

Tijdens mijn studie Human Resource Management in Nijmegen leerde ik ASSA ABLOY Entrance Systems kennen. Ik liep 10 maanden stage en mocht al proeven aan alle facetten van het HR-vak. Hoewel ik voor mijn minor een uitstapje maakte naar een andere organisatie, ben ik voor 1 dag per week bij ASSA ABLOY gebleven.

Ook voor mijn afstudeeropdracht keek ik actief om me heen. Toch vond ik nergens wat ik bij ASSA ABLOY vond. Een organisatie waar ik mijn eigen afstudeeropdracht kon vormgeven op een manier waar de organisatie ook écht mee geholpen is. Bij andere organisaties lag de focus voornamelijk op recruitment, een kant die ik nu niet op wil. Hier, bij ASSA ABLOY, mocht ik uitvoerig onderzoek doen naar de tevredenheid onder collega’s en hun werkplezier. Super actuele thema’s die met deze krappe arbeidsmarkt belangrijker zijn dan ooit.

 

Focus op de volle breedte van het HR-vlak

Ik wil graag de volle breedte van het HR-vlak leren kennen en me nog niet te veel specialiseren. In mijn huidige rol als HR-employee krijg ik die kans. Door mee te kijken met collega’s en door dingen te proberen die mogen falen. Daarnaast is het voor mijn huidige functie ook gewoon heel erg belangrijk dat ik weet wat er speelt in de organisatie. Ik wil dat iedereen me weet te vinden en weet wie ik ben. Daarom werk ik voornamelijk op kantoor. Al vind ik het ook gewoon heel erg fijn om mijn collega’s om me heen te hebben.

 

Welke deur ik naar de toekomst ga openen?

Ik heb geen idee maar ik ben dan ook pas net afgestudeerd. Wat ik wel weet, is dat ik ontzettend belangrijk vind om een persoonlijke band met mijn collega’s te hebben. Binnen ons HR-team hebben we twee keer per week een dagstart. Op maandag om even van elkaar te horen hoe het weekend was en op donderdag om te bespreken wat iedereen professioneel bezighoudt. Daarnaast spreek ik ontzettend veel verschillende collega’s. Het contact met onze monteurs springt er echt uit. Ze vragen me altijd hoe het met mij is en vertellen me veel over hun werkzaamheden. Zo leer ik nog allemaal technische dingen ook! Tof toch?

Dit is Sabine

 • 23 jaar
 • woont op zichzelf in Ede
 • is regelmatig te vinden op het terras met vrienden
 • of op dat lekkere techno-festival
 • is 4 dagen per week op kantoor als HR-employee

Mijn collega worden?

Ik wil

nooit meer zonder…

 • een persoonlijke band met mijn collega’s
 • 2x per week een dagstart met mijn team om persoonlijk en professioneel betrokken te blijven bij elkaar
 • de kans om buiten mijn eigen functie dingen te leren over het HR-vak
 • spontane borrels buiten werktijd
 • de welwillendheid om met je mee te denken als je toe bent aan een andere baan (al dan niet binnen onze organisatie)

Dit kun je verwachten als HR-employee

Net als Sabine HR-employee worden? Tof! Dan helpen wij je om de beste HR-employee te worden die in jou schuilt. En verder krijg je:

 • de vrijheid om je eigen tijd in te delen
 • kennis te maken met de volle breedte van het HR-vak
 • een goed salaris
 • 40 vrije dagen
 • een vet pensioen
 • een leuke werkplek
 • de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Starter met grote ambities? Ga voor ons internationale management traineeship

 

Tijdens ons traineeship krijg je de kans om op verschillende, internationale ASSA ABLOY Entrance Systems vestigingen te werken. Uiteraard in verschillende rollen zodat jij kunt proeven aan verschillende disciplines binnen onze organisatie. Zo kun je er al werkend achterkomen waar jouw kwaliteiten en interesses liggen en waar jij het beste tot je recht komt. Je leert natuurlijk veel on-the-job maar jouw kennis wordt ook verder aangevuld met de nodige trainingen in de richting die helpt om jouw ambities te realiseren.

Overtuigd dat jouw toekomst hier begint? Open die deur! En neem contact op met Rowin via het contactformulier.

Toch even vacatures checken?

Liever eerst oriënteren? Kijk dan tussen onze vacatures. Ze geven je een goede indruk van de verschillende banen die we bieden en in welke regio’s we mensen zoeken.

Hou je wel in het achterhoofd dat jouw ideale baan hier misschien niet tussen staat maar wel ‘gemaakt’ kan worden?

Management Trainee

Als management trainee wordt je internationaal opgeleid en klaargestoomd voor een management positie.

Bekijk en solliciteer

Manager Finance & Control

Manager Finance & Control

Als finance manager ben jij eindverantwoordelijk voor ons financiële beleid en daarmee de rechterhand van onze Regional Director.

Bekijk en solliciteer

Marketing en Communicatie Stagiair

Marketing en Communicatie Stagiair

Als Marketing & Communicatie stagiaire maak je deel uit van een wereldwijde organisatie. Je werkt samen met collega's over de hele wereld en krijgt dus de mogelijkheid om jouw vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen in een internationale omgeving.

Bekijk en solliciteer

Servicemonteur

Servicemonteur

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor alle automatische schuifdeuren, draaideuren en roterende deuren in jouw regio.

Bekijk en solliciteer

×