fbpx

"ASSA? Ik had geen idee van de toffe, internationale organisatie die achter deze naam schuilgaat."

Luke opende 10 jaar geleden de deur naar zijn commerciële carrière

Toen ik tijdens mijn studie Small Business & Retail Management stage mocht lopen, kwam ik per toeval uit bij ASSA ABLOY Entrance Systems. Ik had geen idee wat ze deden, laat staan welke grote internationale organisatie erachter schuilt. Maar ik was meteen enthousiast. Nog steeds trouwens!

Mijn 6 maanden als marketing- en communicatie stagiair vlogen voorbij. Ik deed een gaaf onderzoek in de Benelux en kwam maar al te graag terug voor mijn afstudeerstage. Na het afronden van mijn studie, koos ik voor een tussenjaar. Een jaar om ervaringen op te doen en om nooit te vergeten.

Alle ruimte om mijn ambities na te jagen

Na dit onvergetelijk jaar in Oostenrijk als skileraar, ben ik direct bij terugkomst in Nederland weer bij ASSA ABLOY Entrance Systems beland. En nooit meer weggegaan.

Inmiddels ben ik ruim 6 jaar fulltime in dienst. Ik maakte de stap van marketing- communicatiemedewerker naar contractadviseur en sinds anderhalf jaar ben ik coördinator contract sales. Als coördinator contract sales ben ik verantwoordelijk voor de afdeling verkoopbinnendienst. Samen adviseren wij klanten over het beste pakket van service en onderhoud. Dit doen wij voor klanten door heel Nederland.

Dankzij een leiderschapstraining, ontdekte ik al snel mijn drijfveer: werken in teams. Het geeft me energie om samen te werken aan doelstellingen en persoonlijke aandacht te geven waar nodig.

Mijn plan voor de toekomst? Stappen blijven zetten

Ik zit voorlopig ontzettend op mijn plek. Zolang ik word uitgedaagd en enthousiast blijf over wat ik doe, houdt het hier niet op voor mij. Er liggen binnen ASSA ABLOY Entrance Systems nog zoveel kansen om mezelf te ontwikkelen. Daarnaast help ik mijn collega’s graag het beste uit zichzelf te halen. Het is fijn dat ik hier de ruimte krijg om mensen op mijn manier verder te helpen.

Dit is Luke:

 • 30 jaar
 • super sportief
 • gek op muziek, van festival tot klassiek concert
 • commerciële doornerd
 • bouwt aan een betrouwbaar en ijzersterk team van contractadviseurs

Mijn collega worden?

Ik wil

nooit meer zonder…

 • veelzijdigheid in mijn werk, geen dag is hetzelfde!
 • de combinatie van klanten adviseren en collega’s te helpen om hun ambities te realiseren
 • dingen beter mogen maken, elke dag weer
 • de flexibiliteit om buiten de lijntjes te mogen kleuren
 • de mogelijkheid om te blijven groeien in de richting die ik wil

Dit kun je verwachten als contractadviseur

Net als Luke contractadviseur worden? Tof! Dan helpen wij je om de beste contractadviseur te worden die in jouw schuilt. En verder krijg je:

 • een tof team
 • jouw eigen ontwikkelplan
 • een goed salaris
 • 40 vrije dagen
 • een vet pensioen
 • een leuke werkplek
 • de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Starter met grote ambities? Ga voor ons internationale management traineeship

Tijdens ons traineeship krijg je de kans om op verschillende, internationale ASSA ABLOY Entrance Systems vestigingen te werken. Uiteraard in verschillende rollen zodat jij kunt proeven aan verschillende disciplines binnen onze organisatie. Zo kun je er al werkend achter komen waar jouw kwaliteiten en interesses liggen en waar jij het beste tot je recht komt. Je leert natuurlijk veel on-the-job maar jouw kennis wordt ook verder aangevuld met de nodige trainingen in de richting die helpt om jouw ambities te realiseren.

Overtuigd dat jouw toekomst hier begint? Open die deur! Neem contact op met Rowin via het sollicitatieformulier.

Toch even vacatures checken?

Liever eerst oriënteren? Kijk dan tussen onze vacatures. Ze geven je een goede indruk van de verschillende banen die we bieden en in welke regio’s we mensen zoeken.

Hou je wel in het achterhoofd dat jouw ideale baan hier misschien niet tussen staat maar wel ‘gemaakt’ kan worden?

Management Trainee

Als management trainee wordt je internationaal opgeleid en klaargestoomd voor een management positie.

Bekijk en solliciteer

Manager Finance & Control

Manager Finance & Control

Als finance manager ben jij eindverantwoordelijk voor ons financiële beleid en daarmee de rechterhand van onze Regional Director.

Bekijk en solliciteer

Marketing en Communicatie Stagiair

Marketing en Communicatie Stagiair

Als Marketing & Communicatie stagiaire maak je deel uit van een wereldwijde organisatie. Je werkt samen met collega's over de hele wereld en krijgt dus de mogelijkheid om jouw vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen in een internationale omgeving.

Bekijk en solliciteer

Servicemonteur

Servicemonteur

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor alle automatische schuifdeuren, draaideuren en roterende deuren in jouw regio.

Bekijk en solliciteer

×