Dit is Luke

  • Psuper sportief
  • Pgek op muziek, van festival tot klassiek concert
  • Pcommerciële doornerd
  • Pbouwt aan een betrouwbaar en ijzersterk team van contractadviseurs

Mijn collega worden?

Luke opende 10 jaar geleden de deur naar zijn commerciële carrière

Toen ik tijdens mijn studie Small Business & Retail Management stage mocht lopen, kwam ik per toeval uit bij ASSA ABLOY Entrance Systems. Ik had geen idee wat ze deden, laat staan welke grote internationale organisatie erachter schuilt. Maar ik was meteen enthousiast. Nog steeds trouwens!

Mijn 6 maanden als marketing- en communicatie stagiair vlogen voorbij. Ik deed een gaaf onderzoek in de Benelux en kwam maar al te graag terug voor mijn afstudeerstage. Na het afronden van mijn studie, koos ik voor een tussenjaar. Een jaar om ervaringen op te doen en om nooit te vergeten.

Alle ruimte om mijn ambities na te jagen

Na dit onvergetelijk jaar in Oostenrijk als skileraar, ben ik direct bij terugkomst in Nederland weer bij ASSA ABLOY Entrance Systems beland. En nooit meer weggegaan. Inmiddels ben ik ruim 6 jaar fulltime in dienst. Ik maakte de stap van marketing- communicatiemedewerker naar contractadviseur en sinds anderhalf jaar ben ik coördinator contractsales. Als coördinator contractsales ben ik verantwoordelijk voor de afdeling verkoop binnendienst. Samen adviseren wij klanten over het beste pakket van service en onderhoud. Dit doen wij voor klanten door heel Nederland.

Dankzij een leiderschapstraining, ontdekte ik al snel mijn drijfveer: werken in teams. Het geeft me energie om samen te werken aan doelstellingen en persoonlijke aandacht te geven waar nodig.

"ASSA? Ik had geen idee van de toffe, internationale organisatie die achter deze naam schuilgaat."

Mijn plan voor de toekomst? Stappen blijven zetten

Ik zit voorlopig ontzettend op mijn plek. Zolang ik word uitgedaagd en enthousiast blijf over wat ik doe, houdt het hier niet op voor mij. Er liggen binnen ASSA ABLOY Entrance Systems nog zoveel kansen om mezelf te ontwikkelen. Daarnaast help ik mijn collega’s graag om het beste uit zichzelf te halen. Het is fijn dat ik hier de ruimte krijg om mensen op mijn manier verder te helpen.

Dit kun je verwachten als contractadviseur

Net als Luke contractadviseur worden? Tof! Dan helpen wij je om de beste contractadviseur te worden die in jouw schuilt. En verder krijg je:
  • Aeen tof team
  • Ajouw eigen ontwikkelplan
  • Aeen goed salaris
  • A40 vrije dagen
  • Aeen vet pensioen
  • Aeen leuke werkplek

Toch de andere vacatures checken?

×