Dit is Matthijs

  • Pwoont samen in Arnhem
  • Preiziger
  • Phoudt van alle balsporten
  • Pwordt de beste commerciële doornerd die in hem zit

Mijn collega worden?

Matthijs rolde als vanzelfsprekend in het internationale management traineeship

Tijdens mijn studie Commerciële Economie in Arnhem kwam ik bij ASSA ABLOY Entrance Systems terecht. Ik deed mijn afstudeerstage officieel voor de vestiging in Heerhugowaard maar zat veel op het kantoor in Ede. Dat was immers een stuk beter te bereizen vanuit Nijmegen waar ik destijds woonde. Hoewel ik altijd affiniteit met techniek heb gehad, kende ik ASSA ABLOY niet. Maar na 6 maanden afstuderen was ik verkocht.

Ik deelde mijn werkplek met twee doorgewinterde collega’s. Zij wisten mij lekker te pushen om het maximale uit mezelf te halen en vooral om alle kansen binnen de organisatie te zien. Na mijn opleiding startte ik dan ook voor 6 maanden als commercieel medewerker. Eigenlijk om te kunnen sparen voor mijn wereldreis maar uiteindelijk ook om verknocht te raken aan de organisatie in Ede. Die reis kwam er en was onvergetelijk. Daarna rolde ik het internationale management traineeship in. Een programma van 2 jaar waarvan ik 6 maanden in Zweden en 6 maanden in Oostenrijk werkte als projectmanager.

Zoveel geleerd en alles is zo goed geregeld

Als projectmanager naar een land gaan waar je de taal niet spreekt, is al leerzaam op zich. Maar met alle aanvullende trainingen en begeleiding die ik tijdens mijn traineeship kreeg, heb ik een onvergetelijk begin van mijn carrière gemaakt. Ik vond het ontzettend gaaf om mee te werken aan projecten die later het voorbeeld werden voor heel Europa. Daarnaast is alles ook gewoon super goed geregeld. Eigenlijk precies zoals je verwacht van die grote, corporate ‘waar je denkt te willen werken’. Ik ben dan ook super blij dat ik bij ASSA ABLOY terecht ben gekomen.

"Wil je bij een hippe corporate werken? Think again! ASSA is misschien niet zo fancy, maar wel een waanzinnige werkgever!"

Waar mijn dichte deur is? Geen idee maar ik blijf deuren open gooien

Als midmarket accountmanager ben ik commercieel verantwoordelijk voor de klanten in mijn regio. Ik bezoek mijn klanten regelmatig en vertel ze over ontwikkelingen op het gebied van automatische deuren. De vrijheid en zelfstandigheid die ik heb in mijn rol is fantastisch. En wat is er nou mooier dan steeds weer interessante mensen ontmoeten en mooie opdrachten binnen halen voor onze organisatie?

Hoe mijn toekomst eruit ziet weet ik gelukkig nog niet. Ik leef heel erg in het nu en probeer van iedere dag een feestje te maken. Hier krijg ik de ruimte en de begeleiding die ik daarbij nodig heb. 1 ding weet ik wel: ik hoop ooit mijn kennis en ervaring over te dragen in een managementfunctie, misschien wel internationaal. Tot die tijd wil ik vooral de beste worden in mijn vak. En dan moet je met je klauwen in de modder, dat kan hier.

Dit kun je verwachten als midmarket accountmanager

Net als Matthijs accountmanager worden? Tof! Dan helpen wij je om de beste accountmanager te worden die in jou schuilt. En verder krijg je natuurlijk:
  • Ade vrijheid om je eigen tijd in te delen
  • Ade mogelijkheid om aan te haken bij het internationale management traineeship
  • Ajouw eigen ontwikkelplan
  • Aeen goed salaris
  • A40 vrije dagen
  • Aeen vet pensioen

Toch de andere vacatures checken?

×