Dit is Lenie

  • Psuper sociaal
  • Psport graag, vooral hardlopen
  • Pfulltime head of revolving doors service

Mijn collega worden?

7 jaar en 3 functies verder word ik nog elke dag uitgedaagd

Toen ik begon aan de middelbare hotelschool, werd ik voorbereid om mijn eigen horecazaak op te starten. Maar het liep anders. Na een aantal jaren bij een evenementencentrum, kwam de crisis. De evenementensector viel op zijn gat en ik kwam zonder werk te zitten. Hét moment om de overstap te maken naar een kantoorbaan. Met een kleine omweg kwam ik 7 jaar geleden bij ASSA ABLOY terecht. De deur van mijn appartementencomplex was van ASSA ABLOY maar ik had geen idee van de grote groep die achter ‘deze deur’ schuilt. Daarnaast had ik ook geen idee dat het Nederlandse kantoor in Ede staat, waar ik toevallig ook woon. Toen viel alles op z’n plek.

Ik startte als servicecoördinator waar ik alles regelde rondom een groep monteurs die onderhoud uitvoeren en storingen verhelpen. Ik was de vraagbaak voor alle niet-technische vragen. Van ‘Wil je onderhoud inplannen voor deze klant?’, ‘Wat wordt er van me verwacht in deze opdracht?’ tot ‘Kun je verlof voor me inplannen?’. Daarnaast bewaakte ik de onderhoudsbudgetten, bestelde ik materialen en zorgde voor het naleven van de procedures.

Na 4 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ik werd upgrade coördinator. Hoewel de functie vergelijkbaar is, was ik ineens de vraagbaak van een heel andere groep monteurs die een compleet andere verantwoordelijkheid draagt. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot mijn huidige functie waarin ik leiding geef aan mijn eigen team van 9 (mannelijke) monteurs.

Ik mag mijn eigen functie deels vormgeven en krijg de nodige opleiding

Vrouwen in de techniek zijn nog steeds in de minderheid. Dat is jammer! Er liggen zoveel kansen voor vrouwen om mee te denken en het verschil te maken. Neem nou mijn stap tot leidinggevende. We zagen met elkaar dat er een groep monteurs was die behoefte had aan een directe leidinggevende. Iemand die met ze meedenkt over hun persoonlijke ontwikkeling. Die met vernieuwende ideeën komt om dingen te optimaliseren en die de verbindende schakel met het management kan zijn. En dat is precies de functie waar ik in ben gestapt. Omdat het een nieuwe functie is, mag ik de functie ook nog een beetje vormgeven. Daarnaast word ook ik aan de hand genomen bij mijn eigen ontwikkeling tot leidinggevende. Hiervoor volg ik nog een training. Dat vind ik zo gaaf aan onze organisatie. Als je weet wat je wil, is er echt heel veel mogelijk.

"Als vrouw in de techniek ben ik super trots op mijn team van 9 monteurs."

Welke deur ik naar de toekomst ga openen?

Voorlopig ben ik hier nog lang niet uitgeleerd! Ik verwacht dan ook langere tijd in deze functie te zitten. Ik wil echt de beste leidinggevende worden die ik kan zijn. En daar zit stiekem ook een stukje bewijsdrang achter als vrouw in de techniek. Ik maak me dan ook hard voor meer vrouwen in deze sector!

Dit kun je verwachten als Head of revolving doors service

Net als Lenie leidinggeven in de techniek? Tof! Dan helpen wij je om de beste leidinggevende te worden die in jou schuilt. En verder krijg je:
  • Aeen fijn team van collega’s
  • Aleren on-the-job
  • Aeen goed salaris
  • A40 vrije dagen
  • Aeen vet pensioen
  • Avrijheid om deels thuis te werken

Toch de andere vacatures checken?

×