Dit is Nadja

  • P2 kinderen
  • Peen echte foodie, gek op muziek of lekker de natuur in
  • P'Miss-Wizz' van de afdeling
  • Pwerkt 4 of 5 dagen als contractmanagement coördinator en local super user

Mijn collega worden?

Via de horeca en daarna het onderwijs, ben ik nu een deurgekkie geworden!

Na mijn opleiding horeca ben ik begonnen aan de opleiding docent gezondheidszorg en welzijn. Maar het leven liep anders toen ik moeder mocht worden. Daarom ging ik in 2016 via een uitzendbureau aan de slag op de afdeling customer service bij ASSA ABLOY Entrance Systems. Na 2 jaar werd ik overgenomen en ik kwam dus in vaste dienst. Daar ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds heel blij mee!

 

Ik wil alles weten van die deur om de beste service te kunnen leveren

Voordat ik hier terecht kwam had ik geen idee van ASSA ABLOY en de wereld die schuil gaat achter ‘de deur’. Bij customer service heb ik dan ook alles moeten leren. Monteurs vroeg ik het hemd van het lijf en daar rolde mijn eigen lijst uit van belangrijke dingen om klanten mee te kunnen helpen.

Na 4 jaar customer service maakte ik de overstap naar contractmanagement. Hier kon ik nog meer leren over het volledige proces van service dat we leveren aan klanten. Daarnaast ben ik sinds dit jaar ook ‘local super user’. Dat wil zeggen dat ik in Nederland het aanspreekpunt ben voor alles rondom ons ERP systeem. Hier kan ik mijn (technische) hart ophalen. Stiekem vind ik het fantastisch om mensen te helpen als ze er niet uitkomen als hun computer bijvoorbeeld niet werkt. Ik word dan ook niet voor niets ‘Miss-Wizz’ genoemd door mijn collega’s.

"Als workaholic kan ik m’n hart ophalen met mijn dubbelrol binnen ASSA ABLOY!"

Welke deur ik naar de toekomst ga openen?

Eens een ASSA ALBOY-er, altijd een ASSA-ABLOY-er. Ik ben niet getrouwd met mijn functie. Dat wil zeggen dat ik alle ruimte heb om collega’s, ook buiten mijn verantwoordelijkheden om, te helpen. Ik krijg alle vrijheid om mezelf te ontwikkelen op de vlakken waarop ik dat wil. Ook bij collega’s zie ik dat het echt zo werkt. Niet voor niets komen mensen vaak terug na een uitstapje bij een andere organisatie. Dus mijn reis zit er hier voorlopig niet op!

Dit kun je verwachten als contractmanagement coördinator

Net als Nadja contractmanagement coördinator worden? Tof! Dan helpen wij je om de beste coördinator te worden die in jou schuilt. En verder krijg je:
  • Aeen super tof team
  • Ade ruimte om jezelf breed te ontwikkelen
  • Aeen goed salaris
  • A40 vrije dagen
  • Aeen vet pensioen
  • Aeen leuke werkplek

Toch de andere vacatures checken?

×