fbpx

Yes, je hebt de eerste stap naar jouw nieuwe baan als servicemonteur gezet!

Pak meteen door en plan jouw kennismaking. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak bij ons op kantoor te plannen.

Plan jouw kennismaking en ontdek of jij bij ons past

Leuk dat je je oriënteert op een baan als servicemonteur. Hoewel het fijn is als je technische kennis hebt, is dat geen vereiste. Wij kijken naar jou, niet naar jouw cv. Daarom nodigen we je graag uit bij ons op kantoor voor een kennismaking. Dan kun jij ons vertellen wat je zoekt en laten wij je meteen een beetje sfeerproeven. En wie weet loop jij wel met je nieuwe contract naar buiten!

Ons enthousiaste HR-team staat voor je klaar!

vlnr: Niels, Denise, Vanessa, Sabine, Rowin, Marloes en Sam.

Waar wacht je nog op? Plan die kennismaking en ontdek of jij warm wordt van de mogelijkheden!

Wij zoeken mensen, geen cv’s

Als je deze pagina hebt gevonden, heb je vast al gelezen dat wij mensen zoeken die bij ons passen. Mensen die aanpakken, zichzelf zijn, fouten durven maken en klantgericht zijn.

Geen ervaring? Geen probleem, wij leiden je graag op! Wel ervaring, maar niet in de techniek? Heel fijn. Al jouw ervaringen hebben geleid tot wie je nu bent. En dat is waardevol. De vakinhoud komt gaandeweg.

Samen werken wij aan de meest duurzame en veilige toegangsoplossingen

ASSA ABLOY Entrance Systems is al sinds de jaren 70 een bekend begrip in Ede. Toen onder de naam BESAM. Zolang we ons kunnen herinneren waren we in Ede bekend als één van de grootste werkgevers in de regio.

Inmiddels zijn we wereldwijd leider op het gebied van toegangsoplossingen en werken onze 285 medewerkers door het hele land. Grote kans dus dat we ook in jouw regio plek hebben voor een goede servicemonteur die kan lezen en schrijven met onze klanten.

Service met aandacht, zo bouwen wij aan een duurzame toekomst

Aandacht voor jou én de mensen met wie we werken. Dat staat bij ons voorop. Wij helpen mensen het beste uit zichzelf te halen. Een inclusieve werkvloer zorgt voor een veilige werkomgeving waarin onze mensen kunnen doen waar zij het beste in zijn. Goed voor onze organisatie én goed voor het geluk van onze mensen!

Daarnaast streven wij naar een volledige circulaire manier van werken. Zonder waste dus. Bijvoorbeeld door service op afstand te bieden en gebruikte onderdelen op te knappen en een tweede leven te geven in een volgende deur. Zo kun ook jij een steentje bijdragen aan een duurzame toekomst. Kortom, open die deur naar jouw nieuwe baan!

×