fbpx

"Zelfs na 2 uitstapjes blijft ASSA ABLOY mijn favoriete werkgever"

Marlon achter zijn werkplek

Al bijna 20 jaar vind ik steeds mijn weg terug naar ASSA ABLOY

Toen ik in 2004 bij Besam (later ASSA ABLOY) terechtkwam, was dat mijn derde werkgever. Ik vond hier snel mijn plek. Toch liet ik me 6 jaar later verleiden door een oud-werkgever om ASSA ABLOY te verlaten. Al na 3 maanden, begon het te knagen en kreeg ik de mogelijkheid om terug te keren naar ASSA ABLOY. Een aantal jaren later maakte ik nog een uitstapje naar een andere werkgever maar ik bleef alles maar vergelijken met ‘mijn oude ASSA ABLOY baan’. Dat was voor mij het teken dat ik echt thuis hoor in Ede, bij ASSA ABLOY. Het voelde dan ook goed om terug te keren in mijn oude functie als service coördinator.

 

De chaos en het snelle schakelen zijn mij op het lijf geschreven

Mijn uitstapjes naar andere werkgevers daargelaten, werk ik al 20 jaar als servicecoördinator. In deze rol schakel ik veel met externe- en interne klanten, monteurs en leveranciers. Ik geniet ervan om alles vanaf de melding van een storing tot het afhandelen van vragen over de factuur te regelen. Want automatische deuren worden voor lief genomen, tot ze niet meer werken. Dan is alles spoed!

Ik ben er trots op dat we werken met zulke mooie producten die je overal terugziet. We hebben het dan ook altijd over ‘onze deuren’. Dit maakt denk ik ook dat we onze klanten vlot en goed kunnen helpen. Zeker in het geval van een spoedstoring, handelen we zeer snel.

 

Welke deur ik naar de toekomst ga openen?

Inmiddels weet ik heel goed wat ik waard ben en waar ik gelukkig van word. Ik ben happy op mijn huidige plek. Daarnaast weet ik binnen ons bedrijf goed wat er mogelijk is en dus ook wat ik niet wil. De ambitie om naar een leidinggevende functie door te groeien heb ik nooit gehad. Al realiseer ik me wel dat ik veel kennis en ervaring heb en dat mensen in mijn team dan ook graag bij me aankloppen voor advies. Dat vind ik mooi. Er zijn elk jaar weer veranderingen in onze organisatie. Daar pas ik me graag op aan. Het houdt m’n werk leuk en zorgt dat ik persoonlijk kan blijven groeien.

Dit is Marlon

 • 45 jaar
 • samengesteld gezin met zijn vrouw en 3 zoons
 • fanatiek padeller
 • gaat graag op stap met familie en vrienden
 • werkt als servicecoördinator ‘service sales’

Mijn collega worden?

Ik wil

nooit meer zonder…

 • de vrijheid om mijn eigen tijd in te regelen
 • zo’n goede band met mijn collega’s en leidinggevende
 • de vrijheid hebben om mijn werk op mijn manier uit te voeren
 • een vinger in de pap hebben
 • lopend naar mijn werk kunnen 🙂

Dit kun je verwachten als servicecoördinator

Net als Marlon servicecoördinator worden? Tof! Dan helpen wij je om de beste servicecoördinator te worden die in jou schuilt. En verder krijg je:

 • een fijn team van collega’s
 • leren on-the-job
 • een goed salaris
 • 40 vrije dagen
 • een vet pensioen
 • vrijheid om deels thuis te werken

Starter met grote ambities? Ga voor ons internationale management traineeship

Tijdens ons traineeship krijg je de kans om op verschillende, internationale ASSA ABLOY Entrance Systems vestigingen te werken. Uiteraard in verschillende rollen zodat jij kunt proeven aan verschillende disciplines binnen onze organisatie. Zo kun je er al werkend achter komen waar jouw kwaliteiten en interesses liggen en waar jij het beste tot je recht komt. Je leert natuurlijk veel on-the-job maar jouw kennis wordt ook verder aangevuld met de nodige trainingen in de richting die helpt om jouw ambities te realiseren.

Overtuigd dat jouw toekomst hier begint? Open die deur! En neem contact op met Rowin via het contactformulier.

Toch even vacatures checken?

Liever eerst oriënteren? Kijk dan tussen onze vacatures. Ze geven je een goede indruk van de verschillende banen die we bieden en in welke regio’s we mensen zoeken.

Hou je wel in het achterhoofd dat jouw ideale baan hier misschien niet tussen staat maar wel ‘gemaakt’ kan worden?

Technisch specialist tourniquetdeuren

Technisch specialist tourniquetdeuren

Ben je proactief en is geen technisch probleem voor jou te gek?

Bekijk en solliciteer

Voorman/vrouw installatiemonteurs

Voorman/vrouw installatiemonteurs

Je beseft het misschien niet altijd, maar dagelijks kom jij onze deuren tegen. Wanneer je naar de supermarkt, het ziekenhuis of het tankstation gaat, stap jij door een deur die automatisch opengaat.

Bekijk en solliciteer

Servicemedewerker

Servicemedewerker

Ben jij de steunpilaar voor onze belangrijkste klanten en krijg jij er energie van als alle administratieve processen soepel verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk en solliciteer

Servicemonteur

Servicemonteur

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor alle automatische schuifdeuren, draaideuren en roterende deuren in jouw regio.

Bekijk en solliciteer

×