fbpx

"Contact met veel verschillende mensen is het allerleukste aan mijn baan!"

Ik installeer al sinds 1993 ASSA ABLOY deuren

Destijds werkte ik voor een deuren- en zonweringsbedrijf. Daar deed ik zowel montage als werkvoorbereiding. In 1993 gingen wij ook montages uitvoeren voor Besam, later ASSA ABLOY. Dit heb ik zo’n 12 jaar gedaan, tot er een kans voorbij kwam om volledig voor ASSA ABLOY te gaan werken. Sinds 2005 ben ik hier dan ook in dienst. Hoewel mijn werk inhoudelijk vrijwel hetzelfde is, is het wel echt heel erg anders om voor zo’n grote organisatie te werken. Waar ik eerst een team van 30 man had, stapte ik ineens in een team van ongeveer 200.

Ik ben ook heel erg trots dat ik voor zo’n professionele organisatie werk. Ons product is goed, we staan landelijk en zelfs wereldwijd goed bekend. Dat is stoer. Die professionaliteit blijkt ook uit onze spullen. Alles klopt. We werken met goede materialen, kleding is netjes, ik kan me gewoon echt netjes presenteren aan klanten. Voor mij zijn dit soort details heel erg belangrijk, zelf wil ik namelijk ook kwaliteit kunnen leveren. Alles moet kloppen, tot aan het laatste stickertje!

 

Het allerleukste blijft het contact met mensen

Er zijn voldoende kansen binnen ASSA ABLOY om andere dingen te doen, maar ik doe toch gewoon het liefst mijn eigen werk als installatiemonteur. Toen ik een aantal maanden op kantoor zat als ordercoördinator miste ik het werk als monteur. Ik ben gewoon geen kantoormens. De afwisseling van mijn werk als monteur en het contact met nieuwe mensen, is gewoon het leukste wat er is! Ik weet van te voren nooit op welke bijzondere locatie ik weer terechtkom en ik ontmoet gegarandeerd nieuwe mensen. Dat maakt mijn werk geweldig.

Omdat ik al zoveel ervaring heb, denk ik ook graag mee. Ik kan vaak goed inschatten hoe complex een klus is en hoeveel tijd ervoor nodig is. Of als er bijvoorbeeld meer ervaren monteurs nodig zijn. Dat meedenken wordt ook ontzettend gewaardeerd. Ik vind het dan ook geen probleem om af en toe nieuwe monteurs of de zogenoemde ‘inleenmonteurs’ te begeleiden. Al hoef ik dan weer geen instructeur te worden.

 

Welke deur ik naar de toekomst ga openen?

Tja, ik doe dit werk al zo lang dat ik me niet kan voorstellen dat ik wat anders ga doen. Zolang ik het contact kan houden met veel verschillende mensen, ben ik heel erg blij. Ik kan me wel voorstellen dat ik lichtere klussen ga doen of ze slimmer organiseer. Het blijft fysiek toch een uitdagende baan en ik ben stiekem ook de jongste niet meer. Maar voorlopig red ik het fysiek gelukkig prima!

Dit is Marcel

 • 55 jaar
 • gelukkig getrouwd en 4 kinderen (waarvan 2 bonus :))
 • gek op z’n bijzondere VW kever uit 1972
 • geniet van reizen en lekker (uit)eten
 • fulltime installatiemonteur schuif- en draaideurautomaten met een fantastisch oog voor detail

Mijn collega worden?

Ik wil

nooit meer zonder…

 • goed gereedschap, nette kleding en altijd goed bevoorraad zijn
 • mijn koffiegeldvergoeding voor een lekker bakkie onderweg (want die vind ik normaliter niet op de plaatsen waar ik werk..)
 • fijne winstuitkering (echt een lekker extraatje als het een beetje meezit)
 • een goede pensioenregeling

Dit kan je verwachten als installatiemonteur

Net als Marcel installatiemonteur worden? Tof! Dan helpen wij je om de beste installatiemonteur te worden die in jou schuilt. En verder krijg je:

 • vrijheid om zelfstandig te werken
 • een super tof team als achtervang
 • leren on-the-job
 • een goed salaris
 • 40 vrije dagen
 • een vet pensioen
 • je eigen bus en het beste gereedschap

 

Nog geen techneut, maar wel de techniek in?

Ook dan zoeken we jou! We hebben uitgebreide opleidingsprogramma’s die jou binnen no-time aan het werk hebben (ook als je nog geen ervaring hebt!). Vervolgens blijf je je ontwikkelen ‘on-the-job’ en kies je zelf welke aanvullende trainingen je graag wil doen.

Overtuigd dat jouw toekomst hier begint? Open die deur! En neem contact op met Rowin.

Toch even vacatures checken?

Liever eerst oriënteren? Kijk dan tussen onze vacatures. Ze geven je een goede indruk van de verschillende banen die we bieden en in welke regio’s we mensen zoeken.

Hou je wel in het achterhoofd dat jouw ideale baan hier misschien niet tussen staat maar wel ‘gemaakt’ kan worden?

Technisch specialist tourniquetdeuren

Technisch specialist tourniquetdeuren

Ben je proactief en is geen technisch probleem voor jou te gek?

Bekijk en solliciteer

Voorman/vrouw installatiemonteurs

Voorman/vrouw installatiemonteurs

Je beseft het misschien niet altijd, maar dagelijks kom jij onze deuren tegen. Wanneer je naar de supermarkt, het ziekenhuis of het tankstation gaat, stap jij door een deur die automatisch opengaat.

Bekijk en solliciteer

Servicemedewerker

Servicemedewerker

Ben jij de steunpilaar voor onze belangrijkste klanten en krijg jij er energie van als alle administratieve processen soepel verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk en solliciteer

Servicemonteur

Servicemonteur

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor alle automatische schuifdeuren, draaideuren en roterende deuren in jouw regio.

Bekijk en solliciteer

×