fbpx

"Als vrouw in de techniek ben ik super trots op mijn team van 9 monteurs."

7 jaar en 3 functies verder word ik nog elke dag uitgedaagd

Toen ik begon aan de middelbare hotelschool, werd ik voorbereid om mijn eigen horecazaak op te starten. Maar het liep anders. Na een aantal jaren bij een evenementencentrum, kwam de crisis. De evenementensector viel op zijn gat en ik kwam zonder werk te zitten. Hét moment om de overstap te maken naar een kantoorbaan. Met een kleine omweg kwam ik 7 jaar geleden bij ASSA ABLOY terecht. De deur van mijn appartementencomplex was van ASSA ABLOY maar ik had geen idee van de grote groep die achter ‘deze deur’ schuilt. Daarnaast had ik ook geen idee dat het Nederlandse kantoor in Ede staat, waar ik toevallig ook woon. Toen viel alles op z’n plek.

Ik startte als service coördinator waar ik alles regelde rondom een groep monteurs die onderhoud uitvoeren en storingen verhelpen. Ik was de vraagbaak voor alle niet-technische vragen. Van ‘Wil je onderhoud inplannen voor deze klant?’, ‘Wat wordt er van me verwacht in deze opdracht?’ tot ‘Kun je verlof voor me inplannen?’. Daarnaast bewaakte ik de onderhoudsbudgetten, bestelde ik materialen en zorgde voor het naleven van de procedures.

Na 4 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en werd ik upgrade coördinator. Hoewel de functie vergelijkbaar is, was ik ineens de vraagbaak van een heel andere groep monteurs die een compleet andere verantwoordelijkheid dragen. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot mijn huidige functie waarin ik leiding geef aan mijn eigen team van 9 (mannelijke) monteurs.

Ik mag mijn eigen functie deels vormgeven en krijg de nodige opleiding

Vrouwen in de techniek zijn nog steeds in de minderheid. Dat is jammer! Er liggen zoveel kansen voor vrouwen om mee te denken en het verschil te maken. Neem nou mijn stap tot leidinggevende. We zagen met elkaar dat er een groep monteurs was die behoefte had aan een directe leidinggevende. Iemand die met ze meedenkt over hun persoonlijke ontwikkeling. Die met vernieuwende ideeën komt om dingen te optimaliseren en die de verbindende schakel met het management kan zijn. En dat is precies de functie waar ik in ben gestapt. Omdat het een nieuwe functie is, mag ik de functie ook nog een beetje vormgeven. Daarnaast word ook ik aan de hand genomen bij mijn eigen ontwikkeling tot leidinggevende. Hiervoor volg ik nog een training. Dat vind ik zo gaaf aan onze organisatie. Als je weet wat je wil, is er echt heel veel mogelijk.

Welke deur ik naar de toekomst ga openen?

Voorlopig ben ik hier nog lang niet uitgeleerd! Ik verwacht dan ook langere tijd in deze functie te zitten. Ik wil echt de beste leidinggevende worden die ik kan zijn. En daar zit stiekem ook een stukje bewijsdrang achter als vrouw in de techniek. Ik maak me dan ook hard voor meer vrouwen in deze sector!

Dit is Lenie

 • 36 jaar
 • super sociaal
 • sport graag, vooral hardlopen
 • fulltime head of revolving doors service

Mijn collega worden?

Ik wil

nooit meer zonder…

 • de flexibiliteit om mijn eigen tijd in te delen
 • zoveel vrije dagen (40!)
 • werken onder een goede cao
 • super goede secundaire arbeidsvoorwaarden waardoor ik zeker weet dat ook mijn pensioen goed geregeld is
 • de persoonlijkheid van onze organisatie, ik voel me geen nummertje

Dit kun je verwachten als head of revolving doors service

Net als Lenie leidinggeven in de techniek? Tof! Dan helpen wij je om de beste leidinggevende te worden die in jou schuilt. En verder krijg je:

 • een fijn team van collega’s
 • leren on-the-job
 • een goed salaris
 • 40 vrije dagen
 • een vet pensioen
 • vrijheid om deels thuis te werken

Starter met grote ambities? Ga voor ons internationale management traineeship

Tijdens ons traineeship krijg je de kans om op verschillende, internationale ASSA ABLOY Entrance Systems vestigingen te werken. Uiteraard in verschillende rollen zodat jij kunt proeven aan verschillende disciplines binnen onze organisatie. Zo kun je er al werkend achter komen waar jouw kwaliteiten en interesses liggen en waar jij het beste tot je recht komt. Je leert natuurlijk veel on-the-job maar jouw kennis wordt ook verder aangevuld met de nodige trainingen in de richting die helpt om jouw ambities te realiseren.

Overtuigd dat jouw toekomst hier begint? Open die deur! En neem contact op met Rowin via het contactformulier.

Toch even vacatures checken?

Liever eerst oriënteren? Kijk dan tussen onze vacatures. Ze geven je een goede indruk van de verschillende banen die we bieden en in welke regio’s we mensen zoeken.

Hou je wel in het achterhoofd dat jouw ideale baan hier misschien niet tussen staat maar wel ‘gemaakt’ kan worden?

Administratief servicemedewerker

Administratief servicemedewerker

Je beseft het misschien niet altijd, maar dagelijks kom jij onze deuren tegen. Wanneer je naar de supermarkt, het ziekenhuis of het tankstation gaat, stap jij door een deur die automatisch opengaat.

Bekijk en solliciteer

Management Assistent

Management Assistent

Als management assistent ben jij de rechterhand van ons informele MT en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Bekijk en solliciteer

Service Administration Employee

Service Administration Employee

Als Service Administration Employee ben jij de administratieve kracht achter het werk van onze monteurs

Bekijk en solliciteer

Installatie Instructeur

Installatie Instructeur

Word onze installatieheld! Monteer en stel deurautomaten in bedrijf, terwijl je kennis deelt met het technisch team.

Bekijk en solliciteer

×