fbpx

"Als workaholic kan ik m’n hart ophalen met mijn dubbelrol binnen ASSA ABLOY!"

Via de horeca en daarna het onderwijs, ben ik nu een deurgekkie geworden!

Na mijn opleiding horeca ben ik begonnen aan de opleiding docent gezondheidszorg en welzijn. Maar het leven liep anders toen ik moeder mocht worden. Daarom ging ik in 2016 via een uitzendbureau aan de slag op de afdeling customer service bij ASSA ABLOY Entrance Systems. Na 2 jaar werd ik overgenomen en ik kwam dus in vaste dienst. Daar ben ik tot de dag van vandaag nog steeds heel blij mee!

 

Ik wil alles weten van die deur om de beste service te kunnen leveren

Voordat ik hier terecht kwam had ik geen idee van ASSA ABLOY en de wereld die schuilgaat achter ‘de deur’. Bij customer service heb ik dan ook alles moeten leren. Monteurs vroeg ik het hemd van het lijf en daar rolde mijn eigen lijst uit van belangrijke dingen om klanten mee te kunnen helpen.

Na 4 jaar customer service maakte ik de overstap naar contract management. Hier kon ik nog meer leren over het volledige proces van service dat we leveren aan klanten. Daarnaast ben ik sinds dit jaar ook ‘local super user’. Dat wil zeggen dat ik in Nederland het aanspreekpunt ben voor alles rondom ons ERP systeem. Hier kan ik mijn (technische) hart ophalen. Stiekem vind ik het fantastisch om mensen te helpen als ze er niet uitkomen als hun computer bijvoorbeeld niet werkt. Ik word dan ook niet voor niets ‘Miss-Wizz’ genoemd door mijn collega’s.

 

Welke deur ik naar de toekomst ga openen?

Eens een ASSA ALBOY-er, altijd een ASSA-ABLOY-er. Ik ben niet getrouwd met mijn functie. Dat wil zeggen dat ik alle ruimte heb om collega’s, ook buiten mijn verantwoordelijkheden om, te helpen. Ik krijg alle vrijheid om mezelf te ontwikkelen op de vlakken waarop ik dat wil. Ook bij collega’s zie ik dat het echt zo werkt. Niet voor niets komen mensen vaak terug na een uitstapje bij een andere organisatie. Dus mijn reis zit er hier voorlopig niet op!

Dit is Nadja

 • 30 jaar
 • 2 kinderen
 • een echte foodie, gek op muziek of lekker de natuur in
 • ‘Miss-Wizz’ van de afdeling
 • werkt 4 of 5 dagen als contract management coördinator en local super user

Mijn collega worden?

Ik wil

nooit meer zonder…

 • mijn te gekke team van collega’s, we weten alles van elkaar!
 • wekelijkse meetings om ideeën uit te wisselen
 • verbeteringen mogen doorvoeren aan ons ERP systeem
 • ECHT samenwerken met collega’s, elkaar motiveren en uit de brand helpen

Dit kun je verwachten als contract management coördinator

Net als Nadja contract management coördinator worden? Tof! Dan helpen wij je om de beste coördinator te worden die in jou schuilt. En verder krijg je:

 • een super tof team
 • de ruimte om jezelf breed te ontwikkelen
 • een goed salaris
 • 40 vrije dagen
 • een vet pensioen
 • een leuke werkplek
 • de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Starter met grote ambities? Ga voor ons internationale management traineeship

Tijdens ons traineeship krijg je de kans om op verschillende, internationale ASSA ABLOY Entrance Systems vestigingen te werken. Uiteraard in verschillende rollen zodat jij kunt proeven aan verschillende disciplines binnen onze organisatie. Zo kun je er al werkend achter komen waar jouw kwaliteiten en interesses liggen en waar jij het beste tot je recht komt. Je leert natuurlijk veel on-the-job maar jouw kennis wordt ook verder aangevuld met de nodige trainingen in de richting die helpt om jouw ambities te realiseren.

Overtuigd dat jouw toekomst hier begint? Open die deur! En neem contact op met Rowin via het contactformulier.

 

Toch even vacatures checken?

Liever eerst oriënteren? Kijk dan tussen onze vacatures. Ze geven je een goede indruk van de verschillende banen die we bieden en in welke regio’s we mensen zoeken.

Hou je wel in het achterhoofd dat jouw ideale baan hier misschien niet tussen staat maar wel ‘gemaakt’ kan worden?

Technisch specialist tourniquetdeuren

Technisch specialist tourniquetdeuren

Ben je proactief en is geen technisch probleem voor jou te gek?

Bekijk en solliciteer

Voorman/vrouw installatiemonteurs

Voorman/vrouw installatiemonteurs

Je beseft het misschien niet altijd, maar dagelijks kom jij onze deuren tegen. Wanneer je naar de supermarkt, het ziekenhuis of het tankstation gaat, stap jij door een deur die automatisch opengaat.

Bekijk en solliciteer

Servicemedewerker

Servicemedewerker

Ben jij de steunpilaar voor onze belangrijkste klanten en krijg jij er energie van als alle administratieve processen soepel verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk en solliciteer

Servicemonteur

Servicemonteur

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor alle automatische schuifdeuren, draaideuren en roterende deuren in jouw regio.

Bekijk en solliciteer

×