fbpx

Yes, je hebt de eerste stap naar jouw nieuwe baan gezet!

Pak meteen door en plan jouw kennismaking. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak bij ons op kantoor te plannen.

Plan jouw kennismaking en ontdek of jij bij ons past

Leuk dat je naar ons bent doorverwezen voor een nieuwe baan. We ontvangen je graag op kantoor zodat je direct de sfeer kunt proeven en een idee hebt van jouw, misschien wel nieuwe, werkplek. Neem je de kaart mee die je kreeg? Dan kunnen we de ‘doorverwijzer’ de welverdiende bol.com cadeaukaart opsturen.

 

Ons enthousiaste HR-team staat voor je klaar!

vlnr: Niels, Denise, Vanessa, Sabine, Rowin, Marloes en Sam.

Waar wacht je nog op? Plan die kennismaking en ontdek of jij warm wordt van de mogelijkheden!

Wij zoeken mensen, geen cv’s

Als je naar ons bent doorverwezen, heb je vast al gelezen dat wij mensen zoeken die bij ons passen. Mensen die aanpakken, zichzelf zijn, fouten durven maken en klantgericht zijn.

Geen ervaring? Geen probleem, wij leiden je graag op! Wel ervaring, maar niet in de techniek? Heel fijn. Al jouw ervaringen hebben geleid tot wie je nu bent. En dat is waardevol. De vakinhoud komt gaandeweg.

Samen werken wij aan de meest duurzame en veilige toegangsoplossingen

ASSA ABLOY Entrance Systems is al sinds de jaren 70 een bekend begrip in Ede. Toen onder de naam BESAM. Zolang we ons kunnen herinneren waren we in Ede bekend als één van de grootste werkgevers in de regio.

Inmiddels zijn we wereldwijd leider op het gebied van toegangsoplossingen en werken onze 285 medewerkers door het hele land.

De groeikaart als symbool voor duurzaamheid en persoonlijke groei

Wij helpen mensen het beste uit zichzelf te halen. Een inclusieve werkvloer zorgt voor een veilige werkomgeving waarin onze mensen kunnen doen waar zij het beste in zijn. Goed voor onze organisatie én goed voor het geluk van onze mensen!

Daarnaast streven wij naar een volledige circulaire manier van werken. Zonder waste dus. De groeikaart die jij ontving, geven we weer een plekje bij ons op kantoor, in de grond. Zodat we daar een mooi veld vergeetmenietjes uit kunnen laten groeien!

×