fbpx

Yes, je hebt de eerste stap in de wereld van ASSA ABLOY gezet!

Pak meteen door en bekijk onze vacatures of een van onze deurverhalen zoals die van Luke om te proeven hoe het is om te werken voor ons bedrijf.

Plan jouw kennismaking en ontdek of jij bij ons past

Leuk dat je via de deurhanger op onze website bent gekomen! Lijkt werken bij ASSA ABLOY je wel wat? Dan plannen we graag een afspraak in om kennis met je te maken. We ontvangen je graag op kantoor zodat je direct de sfeer kunt proeven en een idee hebt van jouw, misschien wel nieuwe, werkplek. 

 

Ons enthousiaste HR-team staat voor je klaar!

vlnr: Niels, Denise, Vanessa, Sabine, Rowin, Marloes en Sam.

Waar wacht je nog op? Plan die kennismaking en ontdek of jij warm wordt van de mogelijkheden!

Wij zoeken mensen, geen cv’s

Als je onze website hebt bekeken, heb je vast al gelezen dat wij mensen zoeken die bij ons passen. Mensen die aanpakken, zichzelf zijn, fouten durven maken en klantgericht zijn.

Geen ervaring? Geen probleem, wij leiden je graag op! Wel ervaring, maar niet in de techniek? Heel fijn. Al jouw ervaringen hebben geleid tot wie je nu bent. En dat is waardevol. De vakinhoud komt gaandeweg.

Samen werken wij aan de meest duurzame en veilige toegangsoplossingen

ASSA ABLOY Entrance Systems is al sinds de jaren 70 een bekend begrip in Ede. Toen onder de naam BESAM. Zolang we ons kunnen herinneren waren we in Ede bekend als één van de grootste werkgevers in de regio.

Inmiddels zijn we wereldwijd leider op het gebied van toegangsoplossingen en werken onze 285 medewerkers door het hele land.

×